23, 24 en 25 februari 2018
U bevindt zich hier: » Exposant
exposant
Hand hobby creadagen

Exposant

Op vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 februari komen duizenden creatievelingen naar de TT Hall Assen voor de Hand Hobby Creadagen. Wilt u hen daar ook ontmoeten? Schrijf dan vandaag nog in voor de zevende editie van deze succesvolle knutselbeurs.

De Hand Hobby Creadagen trekt een breed publiek uit voornamelijk de Noordelijke provincies. De meest recente editie trok maar liefst 7.127 bezoekers. In de ruim honderd kramen en stands wordt een breed assortiment in hobbymaterialen aangeboden. Ook worden er ter plekke tientallen workshops gegeven waar de bezoekers tegen een vergoeding aan kunnen deelnemen.

Zo is dit evenement een unieke kans om uw producten, diensten en bedrijf te promoten. U ontmoet er uw bestaande klanten maar ook zeker veel nieuwe potentiële afnemers. De ervaren organisatie van de Hand Hobby Creadagen heeft inmiddels bewezen het succes van dit evenement te kunnen vasthouden. Bijvoorbeeld door het realiseren van een uitgebreide reclamecampagne met advertenties, social media, buitenreclame en redactionele aandacht. Hierdoor zijn de Hand Hobby Creadagen voor uw doelgroep gewoonweg niet te missen!

Dus bent u winkelier of hebt u een webshop met knutselspullen? Geeft u creatieve workshops of zou uw bedrijf op een andere manier een goede toevoeging kunnen zijn voor de Hand Hobby Creadagen? Schrijft u zich dan vandaag nog in als exposant!

U kunt kiezen uit:
Optie 1    =Vrije standruimte vanaf € 19,50 per m²
    Bij deze keuze is behalve het expositieoppervlak, niets inbegrepen.
Optie 3 = Een marktkraam voor € 150,-
    Bij deze keuze krijgt u een marktkraam met luifel van 4m x 1m en prikverlichting

Alle prijzen zijn voor drie dagen en exclusief BTW.
Verdere informatie vindt u op het inschrijfformulier.