23, 24 en 25 februari 2018
U bevindt zich hier: » Route
route
Hand hobby creadagen

Route

Locatie
De Hand Hobby Creadagen worden georganiseerd in de TT Hall Assen. Deze evenementenhal ligt direct naast het TT Circuit en vlak aan de A28.

Bezoekadres
TT Hall Assen
De Haar 11
9405 TE  ASSEN

Met de auto
De TT Hall Assen is met de auto gemakkelijk en snel te bereiken door de gunstige ligging aan de A28.
 Om de evenementenhal te bezoeken rijdt u richting Assen. Wanneer u Assen nadert, volgt u de volgende instructies:

- A28 vanuit het Zuiden (Apeldoorn/ Amersfoort)
Neem vanaf de A28 de nieuwe afslag 31a Assen-Zuid en volg de borden naar het TT Circuit en TT World. Op de eerste rotonde gaat u links, over de snelweg heen. Op de tweede rotonde gaat u rechts, richting het TT Circuit. Ga dan na ong. 800m rechtsaf naar De Haar. Na ong. 300m vindt u de ingang naar de parkeerplaats van de TT Hall aan u linkerhand.

- A28 vanuit het Noorden (Groningen) via afrit 31
Blijf op de A28 ter hoogte van Assen. Houd links aan en blijf op de A28. Neem op de A28 de afslag 31a Assen-Zuid/Hooghalen en volg de borden naar het TT Circuit en TT World. Op eerste de rotonde gaat u rechts. Op de tweede rotonde gaat u rechtdoor. Ga dan na ong. 800m rechtsaf naar De Haar. Na ong. 300m vindt u de ingang naar de parkeerplaats van de TT Hall aan u linkerhand.

- A28 vanuit het Noorden (Groningen) via afrit 32
Neem vanaf de A28 afslag 32 Assen. Houd rechts aan bij de splitsing, rij door op de afslag 32 en volg de borden N33. U komt op de Haarweg. Neem op de rotonde de 2e afslag naar De Haar, richting het TT Circuit. U rijdt onder het viaduct door. U rijdt met de bocht mee naar rechts. Aan uw rechter zijde bevindt zich de TT Hall.

- N33 vanuit Veendam
Volg op de N33 ter hoogte van Assen de linkerrijstrook om de afrit Zwolle/Hoogeveen te nemen. Voeg in op de A28. Neem op de A28 de afslag 31a Assen-Zuid/Hooghalen en volg de borden TT Circuit. Op de eerste rotonde gaat u links, over de snelweg heen. Op de tweede rotonde gaat u rechts, richting het TT Circuit. Ga dan na ong. 800m rechtsaf naar De Haar. Na ong. 300m vindt u de ingang naar de parkeerplaats van de TT Hall aan u linkerhand.

*Er is de afgelopen tijd aan de weg gewerkt rondom Assen. Zo is er bijvoorbeeld de nieuwe afrit 31a gerealiseerd die u direct vanaf de snelweg naar de TT Hall brengt. Wellicht is uw navigatiesysteem daarvan nog niet op de hoogte. Soms kan het daarom handig zijn om uw tomtom uit te zetten en goed op de borden te kijken.

Met het openbaar vervoer
De TT Hall is (op ma t/m vr) ook bereikbaar met lijnbus 4. De bushalte ligt op ongeveer 10 minuten lopen van de hoofdingang.
Ook kunt u vanaf het centraal station Assen, een (regio) taxi te nemen naar de TT Hall. U bent dan binnen 10min. op plaats van bestemming. De kosten hiervoor zijn slechts € 2,80. Het is verstandig om van te voren te reserveren (0900-8734082). En u moet natuurlijk uw trein kaartje laten zien.

Kijk voor een reisadvies op www.9292ov.nl of bel 0900-9292.